ESBE – Zweedse degelijkheid en kwaliteit sinds 1906. Componenten voor efficiënte verwarming- en koelsystemen alsmede warm- en koudwatersystemen.

Het Zweeds bedrijf ESBE uit Reftele ontwikkelt al meer dan 110 jaar ventielen, servomotoren en motorregelaars die momenteel de verwarming in miljoenen huishoudens regelt. Het ruime assortiment biedt u omvangrijke mogelijkheden en combinaties, welke voldoen aan de meest eenvoudige tot en met de meest gecompliceerde toepassingen. Wat u ook maar nodig hebt, wij kunnen daarvoor een oplossing aanbieden. Elk product van ESBE maakt een systeem niet alleen efficiënter, maar faciliteert ook de hele weg naar een nieuwe,efficiënte wereld. ESBE kan met meer dan 115 jaar ervaring in deze bedrijfstak met zekerheid zeggen dat zij weten wat zij doen. Wij bieden u ventielen, servomotoren en motorregelaars, die betrouwbaarheid, comfort en energiebesparing voor uw klanten leveren.

Energie besparen is belangrijk om het milieu in stand te houden. Daarom stelt ESBE alles in het werk om aan uw energiebesparing en comfort behoeften te voldoen. Wij helpen u om het systeem te optimaliseren, doordat wij verschillende oplossingen voor comfort en energiebesparing aanbieden, zonder daarbij af te zien van betrouwbaarheid.

Iedereen is winnaar! Uw klant wordt bewust van grote besparingen en krijgt een huis waar maximaal comfort de norm is. Het milieu wint ook en profiteert vanaf de eerste dag. En u wint omdat u producten krijgt die gemakkelijk te verkopen,nog gemakkelijker te installeren en praktisch onderhoudsvrij zijn. Iets beters bestaat niet!

Meer informatie vindt u onder http://www.esbe.eu/

Afspraak maken

Heeft u interesse in onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.